افراد مذهبی ۶۱ درصد کمتر به بیماری‌های روانی مبتلا می‌شوند

ساخت وبلاگ
فریدون عزیزی پیش از ظهر دیروز در همایش یک روزه سلامت معنوی که در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین برگزار شد اظهار داشت: بر اساس تحقیقات علمی صورت گرفته، افراد مذهبی 61 درصد کمتر دیگر افراد جامعه به اختلالات روانی و افسردگی‌ها مبتلا می‌شوند.

وی در همین رابطه افزود: افرادی که اعتقادات مذهبی دارند 61 درصد کمتر به بیماری‌های قلبی و عروقی مبتلا می‌شوند و فعالیت ایمنی بدن در افراد معنوی و مذهبی بیشتر است.
معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی کشور با اشاره به اینکه حدود 9 هزار مقاله علمی در زمینه سلامت معنوی وجود دارد، بیان کرد: در همین راستا باید تمام این مقالات علمی در ایران نیز بررسی و اجرا شود. عزیزی با اشاره به تعریف سلامت معنوی در کشور، افزود: سلامت معنوی عبارت است از خودآگاهی، کسب تقوای الهی، پالایش روح از هر بدی و پلیدی، احساس خضوع نسبت به ربوبیت الهی، توکل، توسل، تسلیم و شکر در برابر او و درک معنا که به احساس آرامش، امید و هدفمندی زندگی در راستای تقرب به خدا منجر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه هشتمین همایش سلامت معنوی در دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین برگزار شده است، عنوان کرد: در این همایش گذری بر تعاریف، مفاهیم و سیر تاریخی سلامت معنوی در جوامع مختلف می‌پردازیم.

معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی کشور با اشاره به اینکه سلامت معنوی یکی از چهار بعد اصلی انواع سلامت محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و روانی است که جامع‌ترین این ابعاد، سلامت معنوی است.

عزیزی تصریح کرد: سلامت معنوی می‌تواند در سطوح پیشگیری‌های ابتدایی، اولیه، ثانویه و ثالثیه بروز علائم خطر را در افراد کاهش دهد. وی بیان کرد: تا امروز 444 مقاله ارتباط افسردگی، اضطراب و خودکشی با سلامت معنوی را بررسی کرده که در این مقالات ثابت شده 61 درصد این موارد با افرادی که سلامت معنوی دارند، ارتباط ندارد.

- - , .

میگنا...
ما را در سایت میگنا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی migna بازدید : 158 تاريخ : پنجشنبه 15 بهمن 1394 ساعت: 15:02